BIST 10.155
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.392,87
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat skandalı meğer...

İşte Benim Stilim yarışmasının kapısına Nazlı Hamarat 'ın borç taktığı isimler yığıldı. Nazlı Hamarat herkese borç takmış. Kemal Doğulu çıldırdı.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmasında Nazlı Hamarat ve borçları kriz çıkarttı. Borçlarını ödemeyen Nazlı Hamarat yüzünden alacaklılar İşte Benim Stilim kapısına dayandı. Kemal Doğulu adeta çileden çıkarken Nazlı Hamarat 'ın sadece bir kişiye 3 bin lira borcu olduğu ortaya çıktı.

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim yarışması için yaptırdığı kıyafetlerin parasını ödemeyince skandal patladı. Nişantaşı 'nda bir terziye borç takan Nazlı Hamarat'a alacaklılar diğer yarışmacılarla haber göndermeye başladılar. Son olarak Emel gittiği terzide 'Nazlı Hamarat borcunu ödemediği söyler misiniz' uyarısıyla karşılaşmış.

Zeynep Öztürk de eteğindeki taşları dökünce Nazıl Hamarat 'ın başka terzilere de borç taktığı ve ödemediği ortaya çıktı. Nazlı Hamarat ise 'zenginlik muhabbeti çıkınca 3 lira 5 liraya çıktı. Ben Kemal beyin beğenmediği kıyafetleri yapan atölyeyi değiştirdir o adam işte bu haberleri yollayan adam' dedi.
nazli-hamarat-borçlu.jpg
NAZLI HAMARAT 3 BİN LİRA BORÇ TAKTI
Nazlı Hamarat kendi ağzıyla 'beğenmediği kıyafetlerin parasını ödemediğini' itiraf edince olay daha da büyüdü. Çiğdem Çelik de Nazlı Hamarat 'ın gala gecesi giydiği kıyafetin parasını ödemediğini ifşa etti. Nazlı Hamarat ise 'evet ödemedim , ödemeyeceğim' dedi. Nazlı Hamarat parayı kıyafetin kanadı kapıdan geçerken kırıldığı için ödemediği söyledi. Bu kıyafet yüzünden 3 bin lira borç takan Nazlı Hamarat asıl şoku ise yayından sonra yaşadı.

ÖYKÜ SERTER : NAZLI BORCUNU ÖDE GÜNAH
Birden fazla butiğe ve terziye borcu olduğu ortaya çıkan Nazlı Hamarat'a program sunucusu ve jürilerinden de tepki geldi. Öykü Sertel'in 'Nazlı borcunu öde. Günah. Bak arkandan çığ gibi büyüyor dedikodular.' şeklindeki sözlerine Kemal Doğulu şu sözlerle destek verdi; ''Kız Nazlı, sen bu paraları ödemeye ödemeye mi zengin oldun acaba? Uçan kuşa borcun var. Stüdyonun kapısına icra kararı dayanacak diye korkuyorum.'

NAZLI HAMARAT BORÇULULARI İŞTE BENİM STİLİM KAPISINA DAYANDI
Kemal Doğulu 'nun dediği gibi oldu. Nazlı Hamarat 'ın borç taktığı kişiler İşte Benim Stilim kapısına dayandı. 3 bin liralık kıyafet borcunu ödemeyen kişi İşte Benim Stilim 'e gelince Kemal Doğulu patladı. 26 Mart yani bugün yayınlanacak olan İşte Benim Stilim 'de Kemal Doğulu "İnsanlar niye stüdyoyu basıyorlar. Çileden çıkmışlar ki geliyorlar" diyerek Nazlı Hamarat 'ı azarladı.