BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,84
ALTIN 2.418,17
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim eleme gecesi bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim kim elendi? İşte Benim Stilim bu hafta elenen yarışmacı kimdir? İşte Benim Stilim de final tarihi belli oldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim 1 Nisan eleme gecesinde bu hafta kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan İşte Benim Stilim'e bu hafta şarkıcı İrem Derici konuk jüri üyesi oldu.

Başarılı sunucu Öykü Serter tarafından sunulan İşte Benim Stilim'de eleme gecesinin konsepti 'Avangart' oldu. Yarışmacıların birbirinden değişik konseptleri geceye damgasını vurdu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ 1 NİSAN ELEMESİ

İşte Benim Stilim'de 1 Nisan'da elemeye çıkan yarışmacılar Bahar Candan, Yağmur Taktaş, Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu.

İşte Benim Stilim'de iki isim eleneceği daha önce açıklanmıştı. Elenen isimler Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

İşte Benim Stilim yüksek puanlar alarak puan sıralamsına göre birinci olan Selay Topçuoğlu 5.000 TL’nin sahibi oldu.

BAHAR CANDAN AĞLADI İREM DERİCİ BOMBAYI PATLATTI

Nur Yerlitaş, Bahar Candan'a nasıl olduğunu sorunca Bahar, Nur Yerlitaş'tan ayrılacağı için iyi olmadığını söyledi ve gözyaşlarına boğuldu. Bahar "Ben sizden ayrılırsam yaşayamam. Bazen rezil bile olsak keşke yarışma sonsuza kadar sürse de sizden hiç ayrılmasam" dierek Nur Yerlitaş'ın yanına gitti.
İrem Derici, Bahar'ın numara yaptığını söylerken Hakan Akkaya, Bahar'ın içine ağladığını söyledi. Bahar, Hakan Akkaya'nın sözlerine tepki gösterdi ve gerçek olduğunu savundu. Bahar daha sonra Nur Yerlitaş'ı çok sevdiğini söyleyerek tekrar gözyaşlarına boğuldu. Seyircinin gülmesi üzerine Öykü Serter, Bahar'ın çok hızlı duygu geçişleri yaşadığı için yakalayamadıklarını söyleyerek açıklama yaptı. Nur Yerlitaş, Bahar'ı kızarken sevdiğini söylerken Bahar oturduğu yerde ağlamaya devam etti.

İŞTE BENİM STİLİM'DE FİNAL ZAMANI

Jürisinde Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez yeraldığı Öykü Serter’in sunuculunu yaptığı “İşte Benim Stilim Yeni Sezon Eleme Gecesi”nde Öykü Serter yarışmanın haftaya final yapacağını söyledi.