BIST 10.557
DOLAR 32,21
EURO 35,15
ALTIN 2.432,16
HABER /  DÜNYA

İşte Başbakan’ın tatil yaptığı koy

Başbakan Erdoğan’ın tatil yaptığı Urla’nın Zeytineli köyüne bağlı Hacılar Koyu ilk defa görüntülendi. <br/>Geçtiğimiz hafta çarşamba günü, İ...

Abone ol

Başbakan Erdoğan’ın tatil yaptığı Urla’nın Zeytineli köyüne bağlı Hacılar Koyu ilk defa görüntülendi.
Geçtiğimiz hafta çarşamba günü, İstanbul Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’nde ’akil insanlar’ heyetleriyle toplantı yapan Başbakan Erdoğan, daha sonra tatile çıktı. İlk iki gün boyunca nerede bulunduğu konusunda açıklama yapılmayan Başbakan Erdoğan, Urla’ya bağlı Zeytineli köyüne yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Hacılar Koyu’ndan ailesiyle ayrılmasının ardından görüntülendi.

HACILAR KOYU
Gözlerden uzak ve doğal güzellikler içerisindeki koyda yaklaşık 100 dönümlük arazi üzerine kurulan mütevazi yazlıklar dikkat çekiyor. Deniziyle de ünlü koy ayrıca zeytin ağaçları ve çeşitli meyve ağaçlarıyla da büyüleyici bir güzelliğe sahip.
Yaklaşık 60 yazlık evin bulunduğu koyda Erdoğan ve ailesini İzmirli esnaftan Hamdi Boyacı’nın ağırladığı öğrenilirken, Erdoğan’ın tatili bir hafta sürdü. Erdoğan bugün saat 13.55’te, Mısır’daki gelişmelerden dolayı tatiline ara vermek zorunda kaldı.
(İHA)