BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.473,11
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

2015 Kia Sportage yakalandı

Kia Sportage küçük bir makyaj operasyonuna tabi tutulacak gibi görünüyor

Abone ol

Şimdiye kadar görüntülenen 2015 Kia Sportage modelleri arasında en az kamuflaj ve maskeye sahip olan bu araç, resmi tanıtımlardan önce aracı kafamızda tamamen tasarlamamıza neden olan fikirler üretme akımını devam ettiriyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nde bazı test aşamalarından geçmeye çalışırken görüntülenen makyajlı crossover modelinin yenilenmiş ön ızgarası ve güncellenmiş ön farları dikkatimizi çekiyor. Arka uç ise yoğun bir biçimde gizlenmiş ancak bu tarafta da tıpkı yenilenmiş tampon ve yeniden tasarlanmış arka farlar gibi ufak değişiklikler bekleyebiliriz.

Casus fotoğrafçılar iç kabine ait fotoğraflar elde edebilmek adına araca yeterince yaklaşamamış olsa da modelin bazı mütevazi değişikliklerden etkileneceğini söylemek mümkün. Örneğin tazelenmiş ve geliştirilmiş bir bilgi eğlence sistemi, 2015 Kia Sportage’a ilaç olabilir!

Motor seçeneklerinin ise olduğu gibi devam etmesi bekleniyor; yani kısaca çeşitli Gdi ve CRDi donanımları görmemiz mümkün olabilir. Önden çekiş sistemi araçlarda standart olarak sunulacakken dört çeker sürüş sistemi de önceden olduğu gibi opsiyonel olarak müşteriler tarafından tercih edilebilecek.

Makyajlanmış yeni Kia Sportage’ın önümüzdeki yaz mevsiminde, 2015 model yılı ile tanıtılması bekleniyor.