BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  GÜNCEL

İşte Altaylı'nın yeni ekibi!

Fatih Altaylı'nın Genel Yayın Yönetmeni olmasından sonra Sabah'taki değişimler sürüyor. Bugün de haber merkezinin başındaki isim belli oldu...

Abone ol

Sabah Gazetesi'nde Altaylı ekibini kurmaya devam ediyor. Bugün de Haber Merkezi'nin başına gelen isim belli oldu: Özay Şendir...

Fatih Altaylı'nın Radyo D ve Kanal D'den beri birlikte çalıştığı, kendisiyle birlikte Sabah'a gelen ve Teke Tek'in beyin takımında yer alan Şendir bundan böyle haberin patronu olacak.

Öte yandan Altaylı Merkez Haber Ajansı'nda da yeni yapılanmaya gidiyor. 1 Şubat'ta bazı muhabirlerin gazete ile yollarını ayırması bekleniyor.

Ayrıca bugün gazetenin künyesinde iki yeni isim daha vardı:

Ülkü Tamer


Sabah’ın yeni kültür danışmanı ve kitap eki baş editörü Ülkü Tamer oldu. Tamer, başyazar Erdal Şafak’ın 7. kattaki Boğaziçi manzaralı odasına yerleşti.

Fatma Çelenk

Sabah’ın Kurumsal İletişim Müdürlüğü’ne Fatma Çelenk getirildi. Halkla İlişkiler sektörünün yakından tanıdığı Fatma Çelenk, son olarak Orsa İletişim Danışmanlığı’nda Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Sabah’ın Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini 4 yıldır yürüten Esra Dalgıç, 16 Ekim’deki Forbes lansmanından sonra görevinden ayrılmıştı.

Kaynak: www.medyacafe.com ve www.medyatava.net