BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.398,96
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

İşte AK Parti'nin yeni oy hedefi

AK Parti, 2014 seçimleri için şimdiden kolları sıvadı bile!

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti olarak gerçekten siyaset kurumuna ve siyasetçiye itibar kazandırdıklarını belirterek, ''Siyaset açısından AK Partinin iktidara gelişi bir milattır'' dedi. Partililere 2014 seçimleri için şimdiden hedef gösteren Erdem, 2002 seçimlerinin Türkiye için milat olduğunu söyledi!

Erdem, AK Parti Gaziosmanpaşa 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada AK Parti'yi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğinin teşkilat merkezli olması olduğunu söyledi.

Erdem, başarılarının arkasında teşkilatlarının ciddi katkısının olduğunu kaydederek, ancak bazı dönemlerde teşkilatların partiye zarar verdiği dönemlerin de olduğunu, 2009'daki yerel seçimlerde bunu yaşadıklarını anlattı.

HEDEF 2014 SEÇİMLERİ

2014 seçimlerine giderken teşkilatların eksikliklerini kongrelerde tamamlamak istediklerini söyleyen Erdem, ''2014 seçimlerine giderken bir başka sorumluğumuz daha var. Son seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 50 oy alındı. Bunu korumak ve bunu üzerine çıkma gayreti içindeyiz. Türkiye çok iktidarlar ve partiler gördü. Ama inanıyorum ki AK Partinin iktidara gelişi, yani 2002 Kasım'ı bir milattır. AK Parti olarak gerçekten siyaset kurumuna ve siyasetçiye itibar kazandırdık. Siyaset açısından AK Parti'nin iktidara gelişi bir milattır'' diye konuştu.

Türkiye'nin arzu edilen bir ülke konumuna ve yıldız ülkelerden biri haline geldiğini vurgulayan  Erdem, dünyanın en büyük sivil toplum örgütünün AK Parti olduğunu ifade etti.

Erdem, amaçlarının teşkilata üye sayısını arttırmak olduğunu söyledi.