BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İşte 10 milyon oyuncunun beklediği filmin fragmanı

Bir zamanlar dünya çapında yaklaşık 10 milyon oyuncusu bulunan çevrimiçi oyun World of Warcraft'ın aynı adlı film uyarlamasına ait ilk fragman izleyiciyle buluştu.

Abone ol

Blizzard Entertainment tarafından ilk olarak 1994 yılında geliştirilen ve 3 gerçek zamanlı strateji oyunu, bir de çevrimiçi devasa rol yapma oyunu olarak halen günümüzde büyük bir oyuncu kitlesi bulunan efsanevi bilgisayar oyunu Warcraft, film olarak beyaz perdede yerini alıyor.

10 MİLYON OYUNCUSU BULUNUYOR

Bir zamanlar dünya çapında yaklaşık 10 milyon oyuncusu bulunan çevrimiçi oyun Worl of Warcraft evreninde geçen filmde oyuncuların yakından tanıdığı Durotan ve Anduin Lothar olacak.

HANGİ OYUNCU HANGİ ROLDE?

Orklarla insanlar arasındaki mücadeleyi konu alan filmde Sir Anduin Lothar’ı Vikings dizisinden tanıdığımız Travis Fimmel canlandırıyor. Orkların ana karakteri olan sürgündeki Frostwolf klanının şefi Durotan, ailesini ve halkını Gölge Konsülü’nden kurtarmak için savaş veriyor. Durotan’ı ise son olarak Fantastik Dörtlü filminde rol alan Tobby Kebbell canlandırıyor.

Filmin gösterime gireceği tarih, Yıldız Savaşları serisinin 7. filmi olan Güç Uyanıyor'la çakışmaması için Haziran ayına ertelendiği öğrenildi. Film 6 Haziran 2016'da izleyiciyle buluşacak.