BIST 9.725
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.432,20
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'un göbeğinde akıl almaz tecavüz

İstanbul'da işe gitmek için evden çıkan kadına saldırarak tecavüz eden ve çantasını çalan zanlı, genç kadının arkadaşlarınıda telefon ile taciz etmeye başladı.

Abone ol

İSTANBUL Mecidiyeköy'de 16 Ocak’ta işe gitmek için evinden çıkan M.K. adlı kadın, kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı.

Takip ettiği kadına, önce sözlü tacizde bulunup ardından elle sarkıntılık eden saldırgan daha sonra cebindeki bıçağı çıkarttı. Bıçak ile tehdit edip, M.K.’nın ağzını eliyle kapattı. Sürükleyerek, bir apartman boşluğuna götürdü. Burada kadına tecavüz etti ve çantasını alıp kaçtı.

TACİZE DEVAM ETTİ

Habertürk'ün haberine göre, Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, M.K.’nın kadın arkadaşları, cep telefonu ile taciz edilmeye başlandı. Yapılan araştırmada, saldırganın genç kadının çantasından aldığı cep telefonunda kayıtlı kadınları arayarak taciz ettiği belirlendi.

İstanbul genelinde aranan saldırganın, kullandığı telefon numarası takibe alındı. Eyüp’te bir internet kafede olduğu tespit edilince de operasyon yapıldı. F.B. olduğu belirlenen saldırgan yakalandı. Genç kadın tarafından teşhis edilen F.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.