BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,63
ALTIN 2.391,75
HABER /  DÜNYA

İstanbul’da zincirleme kaza: 3 yaralı

Bahçelievler E-5’te 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Kazada bir servis otobüsü bariyerleri yıkarak yan yola savrulurke...

Abone ol

Bahçelievler E-5’te 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Kazada bir servis otobüsü bariyerleri yıkarak yan yola savrulurken otobüs şoförünün şans eseri burnu bile kanamadı.
Kaza, saat 01.30 sıralarında Yenibosna E-5 karayolunda meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, aşırı hızlı olan bir otomobil yolda seyir halindeki 2 özel araca çarptı. Kontrolden çıkan araç, daha sonra servis otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle ana yoldan çıkarak bariyerleri deviren servis otobüsü, yan yolda devrildi. Servis otobüsündeki 3 kişi kaza sonucu yaralanarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Devrilen otobüs şoförü ise şans eseri kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Bir görgü tanığı kazaya aşırı hızlı bir aracın sebep olduğunu söyledi. Kazanın şokunu atlatamadığı gözlenen otobüs şoförü Kadir Bahçi ise otobüste 4 kişi olduklarını bildirdi. Kazaya neden olan aracın ise olay yerinden kaçtığı ifade edilirken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)