BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.307,23
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da maskeli motolof saldırısı

İstanbul Eyüp'te yüzleri maskeli bir grup molotof kokteyli ile markete saldırdı. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, polis saldırganların peşine düştü.

Abone ol

İSTANBUL Eyüp'te bulunan bir market, yüzleri maskeli bir grubun saldırısına uğradı. Molotoflu saldırıda marketin bir bölümü kullanılmaz hale gelirken, saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Eyüp Güzeltepe Üçtepe Sokak'ta bulunan bir markete dün saat 21.30 sıralarında yüzleri maskeli 5 kişi tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. İddialara göre yüzleri maskeli kişilerden ikisi, marketin girişine molotof kokteyli atarken, diğer üç kişi ise etrafı gözetledi.

Saldırının hemen ardından sokakta kısa süreli panik yaşanırken, markette büyük hasar meydana geldi. Patlayıcı maddenin etkisiyle hızla büyüyen yangına ilk olarak vatandaşlar müdahale etti. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis şimdi saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma yürütüyor.