BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.385,56
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da korkutan orman yangını

İstanbul'un merkezinde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde orman yangını çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

Abone ol

Ayazağa Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda saat 15.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri ile 3 söndürme uçağıyla müdahale edildi.

Şişli Ayazağa'daki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, olay yerine gelerek bilgi aldı. Çalışmalar sırasında bir keşif helikopteri de destek verdi. Ormanlık alandaki yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.

ekran-resmi-2012-08-06,-5.35.55-pm.jpg

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 'İki noktada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Osmanbey, Şişli ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahale edildi' dedi.

Sarıgül, yangında ne kadar alanın yandığının henüz bilinmediğini ifade ederek, 'Şu anda fazla büyük bir alan yok. Çünkü zamanında müdahale ettik. Çok büyük alanda zayiatımız yok. Yangın kontrol altına alındı' diye konuştu. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.