BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbulda kamyonet terörü

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2'si bayan 3 kişi öldü

Abone ol

İstanbul'da Hadımköy ile Dursunköyü birbirine bağlayan kavşak da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2'si bayan 3 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hadımköy'den İstanbul istikametine içerisinde 2'si bayan 4 kişiyle seyreden 34 BJ 7986 plakalı otomobil, Tekirdağ istikametinden gelen 34 AAY 88 plakalı kamyonetle çarpıştı. Aşırı süratli olduğu ileri sürülen kamyonetin, otomobile sol ortasından çarpmasıyla her iki araç şarampole yuvarlandı. Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan Nejdet Gülten (55), eşi Hacer Gültek (52) ile isminin Fulya olduğu öğrenilen 1'kişi ile birlikte 3 kişi hayatını kaybetti.

Kazada kamyon sürücüsü olduğu öğrenilen Mehmet Topal (42) ile Mustafa Şeker (28) ve Serkan Gezer (28) ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki köylülerin yardımıyla Özel Arnavutköy Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar daha sonra Vakıf Gureba Egitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 kişi ise Bakırköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği kavşakta trafik uyarı ışıklarının bulunmaması dikkat çekti.

Kaza sonrası olay yerine giden İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olası yeni kazaları önlemek amacıylada çevrede geniş güvenlik önlemlerini aldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.