BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.436,17
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da hissedilen deprem son dakika

Karadeniz'de 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul ve çevresinde hissedildi. Deprem neden İstanbul'da hissedildi? Depremin büyüklüğü ve merkezi neresi? İşte İstanbul ve çevresinde hissedilen depremle iligli detaylar...

Abone ol

Son dakika İstanbul'da hissedilen depremin merkezi Karadeniz Kandıra açıkları oldu. Karadeniz'de meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı.

CAN VE MAL KAYBI YOK

Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Karadeniz'deki 4,8 büyüklüğünde depreme ilişkin, "İlk aldığımız bilgiye göre şu dakika itibarıyla herhangi bir can ve mal kaybı yok." dedi..

DEPREMİN MERKEZİ KANDIRA

11.18'de meydana gelen depreminin merkezinin Kocaeli Kandıra olduğu açıklandı.

102 KM AÇIKTA, 25 KM DERİNLİKTE

AFAD Kocaeli İl Müdürü Salim Tekoğul da depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını ifade ederek, "Kıyı emniyetinden ve gerekli yerlerden ilk bilgileri aldık. 102 kilometre açıkta yani Karadeniz'de, 25 kilometre derinlikte 4,8 büyüklüğünde bir deprem ama sadece bir sallantı hissi olmuş Kefken'de, herhangi bir hasar boyutu yok hadisenin. Yine de arkadaşlarımız kontrol amaçlı gidiyorlar. Aldığımız bilgiler bu yönde." ifadesini kullandı.