BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da hareketli dakikalar: Savcının oğlu ateş açtı!

İSTANBUL Ataköy'de 9 katlı binadan parka doğru ateş açıldığı ihbarı polisi alarma geçirdi. Olayda 2 kişi yaralandı. 9 katlı binanın hakim ve savcı lojmanları olduğu, bir savcının oğlunun parkta tartıştığı kişilere ateş açtığı öne sürüldü.

Abone ol

İSTANBUL Ataköy'de bir binadan parka doğru ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı. Ateş açan savcı oğlu çıktı. Polisin gözaltına aldığı savcı oğlu çıkarıldığı nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

Tarafları ve tanıkların anlatımına göre olay şöyle gelişti. G.S.G, dün akşam kız arkadaşıyla Ataköy'de bulunan bir parkta oturduğu sırada, hemen yan kafede bulunan bir kişi ile aralarında 'dik bakma' meselesi yüzünden tartışma başladı. Tartışmaya kafe çalışanları da dahil oldu. G.S.G. kafe çalışanları tarafından darp edildi. Çalışanlar bu sırada sandalyelerle de vurdular. Bunun üzerine G.S.G kaldıkları lojmana gitti.

DİK BAKMA MESELİSİNDE ATEŞ AÇTI SERBEST KALDI

G.S.G.  7. kattaki evin balkonundan parka doğru rastgele ateş etti. Olayda 2 kişi saçma isabetiyle yaralandı. Olay yerine de polis ve savcı geldi. Savcı eşliğinde evde arama yapan polisler, kuru sıkı tabancaya ve dolu av fişeğine el koydu. G.S.G'nin kullandığı belirtilen pompalı tüfek evde bulunamadı. Parkta yapılan incelemede de boş av fişeği bulundu. Şüpheli G.S.G. polisteki ifadesinde kuru sıkıyla ateş ettiğini iddia ettiği öğrenildi.

Şüpheli G.S.G. emniyetteki işlemlerinin ardından Nöbetçi Bakırköy Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.