BIST 9.819
DOLAR 32,59
EURO 35,06
ALTIN 2.457,15
HABER /  DÜNYA

İstanbul’da Güney Kore rüzgarı

Kore pop müziğinin en popüler 6 grubu Super Junıor, Beast, Mblaq, Ftısland, Miss A ve Aılee’e Türkiye’ye geldi. Atatürk Havalimanı’nda yüzle...

Abone ol

Kore pop müziğinin en popüler 6 grubu Super Junıor, Beast, Mblaq, Ftısland, Miss A ve Aılee’e Türkiye’ye geldi. Atatürk Havalimanı’nda yüzlerce hayranları tarafından karşılanan grup üyeleri ezilme tehlikesi geçirdi.
Kore Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle saat 19.30’da Seul’den İstanbul’a gelen Kore pop müzik gruplarını uçağın inişinden saatler önce gelen hayranları Atatürk Havalimanı’na akın etti. Havalimanının da toplanan hayran gurubu sanatçıların gelişini çığlık ve tezahüratlarla karşıladılar. Güney Koreli sanatçılardan imza alabilmek ve fotoğraf çektirmek birbiriyle yarışan kalabalıktakiler alınan güvenlik önlemlerine rağmen Atatürk Havalimanı’nda ilginç görüntülere yol açtı.
Sanatçıları gören bazı genç kızların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Sanatçıları görünce çok heyecanlandığını ifade eden Hasret Şentürk, “5 tane idol grup geldi. Bir tane de solo sanatçı geldi onları görmek için geldik. Konser vermek için geldiler buraya. Ben Beast ve Mblaq hayranıyım. Onları görünce çok heyecanlandım. Çünkü onları sürekli internetten izliyordum. Burada görünce heyecanlandım. Facebook ve Twitter hayran sayfalarımız var orada toplandık ve geldik. Geldiğimiz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.
Güney Kore’nin pop sanatçılarının yer aldığı ’Musıc Bank’ Konserinin, Türkiye’de ilk kez bu yıl, 7 Eylül 2013 tarihinde Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek.