BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  GÜNCEL

İstanbulda gay partisi

Büyük Avrupa kentlerinde önemli bir kitlesi olan Gus Deluxe dergisinin partisi yarın gece Beyoğlu'nda...

Abone ol

Çoğunluğu gay ve lezbiyenlerden oluşan bir topluluğa hitap eden; Paris, Barselona, Brüksel gibi büyük Avrupa kentlerinde kendi kitlesini yaratmış bir dergi olan Gus Deluxe, Wallpaper'ın yolundan gitti, İstanbul'u 'yılın şehri' seçti. Ekip bu seçimi, yarın gece (10 Şubat) Beyoğlu Olympia'da düzenlediği bir partiyle de kutlayacak.

Daha önce de iki kez Türkiye'ye gelen ekip İstanbul ve Çeşme'de partiler düzenlemiş, Türkiye'nin AB'ye girmeye çoktan hazır olduğunu ifade eden ve buradaki deneyimlerine 12 sayfa ayırdığı özel İstanbul sayısı hazırlamıştı. Dergi ekibi bu kez kentin gece yaşamındaki popüler adresleri gezip, mekân sahipleri, işletmeciler ve ünlü aşçılarla söyleşiler yaparak 'gizli kalmış hazineler'in peşine düşecek. Ekip ayrıca yerel halkın bildiği ama turistlerin pek uğramadığı orijinal yerleri keşfedecek.

Yayın yönetmeni Frederick Boutry, Gus Deluxe'ün yeni yayılan İstanbul dalgasıyla tekrar gelmek için hiç tereddüt etmediklerini, bu kez şehrin gizli yüzünü ortaya çıkaracaklarını söylüyor.

Partiye Gus dansçıları ve dergi kapağında yer almış iki Dolce&Gabbana modeli geliyor. Müziklerse derginin editörlerinden Steven Redant'dan...

Kaynak: Milliyet