BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.427,09
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da çatışma yaralı polisler var son durum ne?

İSTANBUL Arnavutköy’de emniyet güçlerinin düzenlediği bir operasyonda polislere ateş açıldı. 1 polis memuru şehit oldu, ilçe emniyet müdürü ise yaralandı. Çatışmada saldırgan öldürüldü.

Abone ol

Arnavutköy'de gecekondudaki bir şüpheli öldürüldü, operasyon sona erdi. Çatışmanın uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon sırasında başladığı öğrenildi.

Arnavutköy'de “Mobil Park Polisi"ne silahlı saldırı üzerine çok sayıda polis ekibi belirtilen adrese sevkedildi.

KISA SÜREDE ÇOK SAYIDA POLİS GELDİ

Bir polisin yaralandığı belirtilen saldırı sonrası şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ YARALANDI

Özel harekat polisleri de şüphelilerin bulunduğu belirtilen barakanın etrafını çevirdi. Operasyon sırasında Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz bacağından yaralandı.

POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Hastaneye kaldırılan polis memurundan acı haber geldi. Yaralı polis memuru Ayhan Ölçer, kurtarılamayarak şehit oldu.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ ŞOKE ETTİ

Arnavutköy'deki çatışmada saldırgan öldürüldü. Saldırganın 44 yaşındaki Seyfettin Genç olduğu öğrenildi. Genç’in uyuşturucudan sabıkalı olduğu, 'yaralama' suçundan arandığı belirtildi. Saldırganın öldürülmesiyle birlikte operasyon sona erdi.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Arnavutköy’deki çatışmada yaralanan Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz’ı tedavi gördüğü Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Çalışkan ziyaretin ardından açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.