BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da büyük operasyon kapıyı açın diyen polise şok cevap

İSTANBUL'd bugün şafak vakti bir çeteye operasyon düzenledi. Bu sabah yapılan operasyonlardan biri de Sultangazi ilçesiydi. Polis kapıyı açın deyince içeridekilerin verdiği cevap şoke etti!

Abone ol

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve özel harekatçılar tarafından bu sabah düzenlenen operasyonlarda birçok kişi gözaltına alındı. Operasyon yapılan ilçelerden biri de Sultangazi'ydi.

Özel Harekat Timleri ile birlikte kapıya gelen polis ekiplerinin seslenmesine rağmen evde oturanlar kapıyı açmadı. Polisler, ’koç başı’ ile çelik kapıyı kırmaya çalışırken evde bulunan bir kadın ve bir erkek cama çıkarak polislere tepki gösterdi. Polislerin "Kapıyı açın" çağrısına rağmen kapıyı açmayan bu kişiler, "Kapı açılmıyor, açabilirseniz açın" diye cevap verdi. 

EVİN İÇİNDE TERÖR ÖRGÜTÜ İZİ Çelik kapının kırılmasının ardından ekipler arama yapmak için eve girdi. İçeride bulunanlar gözaltına alınırken, evin girişinde silahlı bir terör örgütünü simgeleyen bazı figürlerin olması dikkat çekti.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ÇEVRE GÜVENLİĞİ

Evin içinde detaylı aramalar yapılırken, Özel Harekat Timleri de dışarıda yoğun güvenlik önlemleri aldı. Herhangi bir olaya karşı uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi alan ekipler, araçların sokaktan geçmesine de izin vermedi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Organize suç örgütüne yönelik İstanbul genelinde yapılan operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.