BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında bir çok ilde son dakika operasyonlar düzenlendi. Operasyon düzenlene iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Karabük var.

Abone ol

İSTANBUL başta olmak üzere bir çok ilden son dakika FETÖ operasyonları geldi. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve karabük gibi illerdd gözaltılar yaşandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, örgüt içi haberleşme amacıyla ankesör veya sabit kontörlü hatlarla irtibat sağlandığı tespit edilen İstanbul İl Jandarma Komutanlığında görevli 10'u subay, 29'u astsubay, 2'si uzman çavuş olmak üzere 41 asker hakkında gözaltı kararı verildi.

Savcılığın talebi üzerinde şüpheliler hakkında arama ve el koyma kararı da Sulh Ceza Hakimliğince verildi.İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de şüphelileri yakalamak üzere İstanbul merkezli 3 ilde operasyon başlattı.

ANKARA'DA 41 GÖZALTI: ANKARA 'daki FETÖ soruşturmasında haklarına gözaltı kararı bulunan 87 Hva Kuvvetleri personelinden 41'i gözaltına alındı.

İZMİR 'de FETÖ operasyonu kapsamında 62 kamu görevlisi hakkında gözaltı kararı verildi.

ADANA 'da, düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

KARABÜK merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "askeri mahrem yapılanması"na yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.