BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,56
ALTIN 2.384,02
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

İstanbul Valisi'nden YGS açıklaması

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, YGS'nin yapılacağı 23 Mart Pazar günü İstanbul'da yapılacak mitingilere ilişkin açıklama yaptı.

Abone ol

İSTANBUL Valisi Hüseyin Avni Mutlu, YGS sınavının yapılacağı 23 Mart Pazar günü, Yenikapı ve Kazlıçeşme'de yapılacak etkinlikler nedeniyle yol kapatması yapılıp yapılmayacağına ilişkin açıklama yaptı.

Vali Mutlu, "Sınavların başladığı, öğrencilerin sınava alınacağı son dakikaya kadar, yol kapatması işlemini o bölgelerde kesinlikle uygulamayacağız. Ondan sonraki saatte, sınava alınma saatinin bittiği andan itibaren yol kapatması yapacağız. O bölgede, trafik güvenliğiyle ilgili de, sınavları da düşünerek gerekli tedbirlerimizi çalışıyoruz" dedi.

Vali Mutlu şöyle konuştu:

"Sınavlara katılımla ilgili bölgelerde, sınava iştirak edecek çocukların sınava giriş saatleri boyunca, yol kapatması yapmayacağız. Sınavların başladığı, öğrencilerin sınava alınacağı son dakikaya kadar, yol kapatması işlemini o bölgelerde kesinlikle uygulamayacağız. Ondan sonraki saatte, sınava alınma saatinin bittiği andan itibaren yol kapatması yapacağız. O bölgede, trafik güvenliği ile ilgili de sınavları da düşünerek gerekli tedbirlerimizi çalışıyoruz."

Pazar günü Yenikapı'da, AK Parti'ye ait seçim çalışması olduğunu, Kazlıçeşme'de ise Nevruz kutlaması yapılacağını aktaran Vali Mutlu, iki toplantıya da yoğun katılım beklendiğini kaydetti.