BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul trafik son durum 9 Eylül bu yollar kilit dikkat!

İSTANBUL'da hangi yollar kapalı sorusunun cevabı geldi. 9 günlük Kurban Bayramı tatili haberiyle birlikte trafik çilesi başladı. İstanbul'da trafik doluluk oranı saat 17.00'de yüzde 60'I buldu.

Abone ol

Kurban Bayramı tatili ile birlikte İstanbul çıkışlarında yoğunluk başladı. 9 Eylül 2016 Cuma trafik son durumu haberlerine göre İstanbul'da bazı yollar kilit. İşte İstanbul trafik yoğunluk haritası ve alternatif güzergahlar...

İSTANBUL TRAFİK DURUMU

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün devamında Altunizade'ye gidiş yolunda trafik 3 şeritten tek şeride indirildi. Altunizade-Çamlıca yolunun kapalı olduğu belirtildi. Altunizade'de yaşanan yoğunluğun hangi durumdan kaynaklandığı henüz bilinmiyor.

İşte 9 Eylül 2016 saat 16:00 itibarıyla İstanbul trafik durumu:

TEM'DE TRAFİK DURUMU

Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde Bayram trafiğinin henüz etkisini göstermeye başladığı TEM otoyoluna baktığımızda Mahmutbey Gişeler, İstoç ve Tekstilkent bölgesinde yoğun bir trafik olduğu gözleniyor. Tekstilkent'ten sonra rahatlayan TEM trafiği Türk Telekom Arena bölgesine kadar akıcı.

Maslak'ta yeniden yoğunlaşan trafik Fatih Sultan Mehmet FSM köprüsü geçişi ve sonrasında "Yoğun-Akıcı" olarak adlandırılan düzeyde. FSM'de başlayan yoğun akıcı İstanbul trafik durumu Gebze'ye kadar devam ediyor.

E5'TE TRAFİK DURUMU

E5 olarak da bilinen D100'e baktığımızda ise yine Avrupa Anadolu geçişlerinde Haliç'te başlayan trafik Okmeydanı bölgesinde rahatlasa da Çağlayan'dan itibaren köprü trafiğinin başladığını söylemen mümkün. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçişi "yoğun" olarak görülürken kısa mesafeli bir rahatlıktan sonra Çamlıca girişinden itibaren yeniden yoğun trafik duruma geçiliyor.

(O6) 3. KÖPRÜ'DE TRAFİK DURUMU: AÇIK

Yavus Sultan Selim Köprüsü'nün de üzerinde bulunduğu Kuzey Marmara otoyolunda ise diğer 2 ana otoyola göre daha rahat bir trafik gözlenirken bu yolun kullanımında 3. Köprünün Yap-İşlet-Devret modelinden dolayı Bayram indirimlerinin geçerli olmayacağı bilgisi göz önünde bulundurulmalı.

ANADOLU AVRUPA GEÇİŞLERİ TRAFİK DURUMU

Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte ise 3 otoyolda da İstanbul trafik durumu AÇIK olarak gözlenirken. Bağlantı yolları olan O3 ve Nurtepe'de de trafik rahat olarak görülüyor.