BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,36
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hayır dedi Kadir Topbaş neyin havasında!

İSTANBUL referandum sonuçları AK Parti'de şok yaşatırken Kadir Topbaş bu konuda tek satır dahi etmedi. Bugün Erdoğan ile olan fotoğraflarını paylaşan Topbaş'ı AK Partili takipçileri topa tuttu.

Abone ol

İstanbul referandumda hayır oyu verince gözler Kadir Topbaş'a döndü. Topbaş bu durumu nasıl izah edecek diye beklerken gelen mesajlar herkesi şaşırttı. Kadir Topbaş İstanbul'ın hayır demiş olmasına hiç değinmeden genel zaferden nasiplendi.

Kadir Topbaş'dan gelen ilk twitte "Aziz Milletimiz daha büyük, güçlü ve huzurlu Türkiye için EVET dedi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, devletimize, milletimize hayırlı olsun" yazıyordu. İkinci twitte de İstanbul'daki durumdan hiç söz etmiyor şöyle diyordu;

ERDOĞAN İLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI
Kadir Topbaş bugün de twitter hesabından arka arkaya fotoğraflar paylaştı. Bu karelerin hepsi de Cumhurbaşkaın Erdoğan ile mezar ziyaretlerinden oldu. 

Kadir Topbaş bu karelerle 'sorun yok' mesajı vermeye çalışırken AK Partili takipçileri ise 'istifa et' çağrıları yapıyor. Topbaş'ın attığı twitlerin altına  zehir zemberek yorumlar geliyor. Mesajlarda 'galibiyet Erdoğan'ın senin değil' diye yazan takipçileri, FETÖ'den içerde bulunan damadını da hatırlattılar.

İşte onlardan bazıları;










İstanbul ve Ankara ilçe ilçe referandum sonuçları olay!

Hayır verdi denilen Abdullah Gül'ün twitterına bakan...