BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.449,14
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu uyarısı Meteroloji saat verdi

Meteoroloji İstanbul hava durumu için uyarı geçti. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre pazar günü İstanbul'da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde 16 Aralık hava durumu raporu açıklandı. İstanbul için öğlen saatlerinde kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öğlen saat 13.00'da başlaması öngörülen yağışların 23.59.'a kadar süreceği belirtildi.

İSTANBUL HAVA DURUMU: Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yarın öğle saatlerinden itibaren görülecek olan sağanak yağışların, il genelinde kuvvetli (30-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Meteroloji ayrıca Balıkesir ve İzmir için de sağanak yağış uyarısı geçti. İzmir için öğlen saatlerinde başlayacak yağışların gün sonuna kadar sürmesinin beklendiği açıklandı. Balıkesir için bu geceyarısı başlayacak yağışların yarın akşam saatlerine kadar etkisini göstereceği uyarısı yapıldı.

İZMİR VE BALIKESİR İÇİN UYARI: İzmir'de yarın (Pazar) öğle saatlerinden itibaren görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, il genelinde kuvvetli (30-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli güneybatılı (lodos) rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Balıkesir çevrelerinde bugün başlayacak olan sağanak yağışların, gece saatlerinde etkisini artırarak yarın (Pazar) batı kıyı ilçelerinde (Edremit, Havran, Burhaniye, Ayvalık ve Gömeç) çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-80 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, ani sel, su baskını, heyelan, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

TÜRKİYE GENELİ 17 ARALIK HAVA DURUMU

TÜRKİYE GENELİ PAZARTESİ HAVA DURUMU