BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,15
ALTIN 2.325,29
HABER /  GÜNCEL

İstanbul 23-25 Mayıs kapalı yollar ve alternatif güzergahlar

İstanbul'da 23-24 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya İnsani Zirvesi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar trafiğe kapalı? Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar internethaber.com'da.

Abone ol

İSTANBUL Şişli İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Dünya İnsani Zirvesi nedeniyle 23-24 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar haberimizdde...

İSTANBUL'DA HANGİ YOLLAR KAPALI / 23 -24 MAYIS 2016

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kapanacak yollar ve alternatif güzergâhlar şöyle:

Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağı'ndan Kadırgalar Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

Gümüş Caddesi, Harbiye Orduevi ışıklardan Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü kapatılarak, akım Halaskargazi Caddesi istikametine yönlendirilecek.

Mim Kemal Öke Caddesi, Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü olarak kapatılarak, akım Abdi İpekçi Caddesi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.

Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi girişinden Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılarak, akım Bayıldım Caddesi'ne yönlendirilecek.

Bomonti, Dolmabahçe Tünel girişinden kapatılarak, akım Bayıldım Caddesi'ne yönlendirilecek.

23-24 Mayıs tarihlerinde fındıklı ışıklardan Dolmabahçe istikameti kapatılarak, akım geri çevrilerek Karaköy istikametine yönlendirilecek.