BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,86
HABER /  GÜNCEL

İsrail 2022'de yıkılacak İstanbul işgal edilecek

Mehdi gelecek Hazreti İsa yeniden yeryüzüne inecek. Bu ahir zaman kehaneti gerçek mi? Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi bugün 'gerçek' diyerek ilginç kehanetlerde bulundu.

Abone ol

Ahir zamanda Mehdi gelecek mi? Hazreti İsa yeniden yeryüzüne inip Müslümanlığı kabul edip yayacak mı? Bu ahir zaman kehanetleri bazı İslam alimleri tarafından kabul edilirken bazıları tarafından reddediliyor.

Milli Gazete yazarlarından Mehmet Şevket Eygi ise 'hiç şüphem ve tereddüdüm yok' diyerek Mehdi ve Hazreti İsa'nın geleceğine inanıyor.

Bugünkü yazısını da bu konuya ayırıp şaşırtan kehanetlerde bulundu. Küçük kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini belirten Eygi, büyük kıyamet alemetlerinin de görülmeye başladığını söyledi.

MEHDİ GELECEK İSA İNECEK

Mehmet Şevket Eygi'nin ilginç kehaneti ise İsrail devletinin sonuyla ilgili oldu. İşte Mehdi yazısından şaşırtan bölümler;

"Sevgili Ehl-i Sünnet Müslümanı kardeşim: Kesin olarak bil ki Mehdi gelecek, İsa aleyhisselam inecektir. Bu ikisinde hiç şek ve şüphe etme. Mubir-i Sâdık haber vermiştir. Yine bil ki âhir zamanda yaşıyoruz, küçük alametlerin hepsi, büyük alametlerin bir kısmı gerçekleşmiştir… En son âhir zaman Deccalı da zuhur edecektir.

İSTANBUL İŞGAL EDİLECEK

Ortadoğu’da büyük savaşlar olacaktır. Yer yerinden oynayacaktır. Maalesef işgal ve istila olacaktır. Beni Asfar Kostantiniye’yi (İstanbul'u) ve Rum ülkesini alacaktır. Sonunda çekilecektir. Müslümanlar İstanbul’u ikinci defa feth edecektir.

RUSYA KÜÇÜLECEK İSRAİL DEVLETİ YOK OLACAK

Bugünkü Rusya çok küçülecektir. Avrupa savaş yüzünden harabeye dönecektir. İsa aleyhisselam nuzül edince Yahudiler ve Hristiyanlar Müslüman olacaktır. Mehdi hazretlerinin altın çağında Avrupa‘da İslam ülkeleri ve halkları bulunacaktır. Kesin konuşamam ama İsrail’in varlığı sanırım 2022’de son bulacaktır.

AHİR ZAMAN FELAKETLERİ

Üçüncü Dünya savaşında milyarlarca insanın ölmesinde korkulur. Tarihte benzeri görülmemiş âhir zaman felaketlerinde dünya hercümerç olacak, nice memalik ve büldan yangın yerine dönecek, büyük nüfus kıyımı olacaktır. Sağ kalanlar, bundan sonra Altın Çağ’da yaşayacaktır. Bu Altın Çağ Müslümanların Altın Çağı olacaktır. Halkın yüzde yüzü namaz kılacaktır. Bu Altın Çağ’dan sonra dünya yine bozulacak, en sonunda Kıyamet kopacaktır.