BIST 10.269
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.394,17
HABER /  DÜNYA

İşportacı cinayetinin faili kamerada!

İstanbul Fatih’te işportacılar arasında çıkan yer kavgasında 1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de yaralayan şahıs, elinde silahla kaçarken güvenlik ...

Abone ol

İstanbul Fatih’te işportacılar arasında çıkan yer kavgasında 1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de yaralayan şahıs, elinde silahla kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı.
Eminönü’nde öğle saatlerinde yaşanan olayda kaldırım üzerinde eşofman satan iki kuzen ile sigara tütünü satan bir şahıs arasında tartışma çıkmış ve cinayetle sonuçlanmıştı. Tütün satıcısı Ramazan S. eşofman satan Mehmet Arslan’ı öldürüp, kuzeni Mehmet Arslan’ı ise yaraladıktan sonra kaçmıştı. Olaydan sonra kayıplara karışan zanlının kaçarken güvenlik kamerasına yakalandığı belirlendi. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde zanlının kaçtığı, arkasından gelen bir motosikletlinin de zanlıyı yakalamaya çalıştığı görülüyor. Elinde silahla kaçan zanlının motosikletle arkasından gelen kişiyi tehdit ettiği anlar da görüntüye yansıyor. Silahlı saldırgandan korkan motosikletli arkasından gitmekten vazgeçiyor. Zanlı ise koşarak gözden kayboluyor.
(İHA)