BIST 9.551
DOLAR 32,51
EURO 34,83
ALTIN 2.488,87
HABER /  GÜNCEL

Isparta'da trafik kazası: 2'si ağır, 4 yaralı

Otomobilde sıkıştığı yerden güçlükle kurtarılan ve durumu ağır olan kadının hamile olduğu bildirildi

Abone ol

Isparta'da meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır, 4 kişi yaralandı. Kazada, otomobilde sıkıştığı yerden güçlükle kurtarılan ve durumu ağır olan kadının hamile olduğu bildirildi.Edinilen bilgiye göre, Isparta-Afyonkarahisar Karayolu Keçiborlu mevkisinde Murat Özgü yönetimindeki 07 EKR 31 plakalı tır ile aynı yönde seyreden Mutlu Duran'ın kullandığı 16 BN 604 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsüyle araçta bulunan Basri Öztürk, Ayşe Çelik, Çiğdem Çelik yaralandı. Yaralılardan hamile olduğu öğrenilen Ayşe Çelik ile Çiğdem Çelik, AKS ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden güçlükle kurtarıldı. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Isparta Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Mutlu Duran ve hamile olduğu öğrenilen Ayşe Çelik'in hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Tır sürücüsü Murat Özgü ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan, trafik ekipleri, kaza nedeniyle kayganlaşan yolda olası yeni kazaları önlemek için vatandaşların da yardımıyla yola mıcır döktü. Yaklaşık bir saat kapalı kalan yol, Keçiborlu Belediyesi İtfaiye ekiplerinin temizleme çalışmalarının ardından kontrollü olarak trafiğe açıldı.