BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Isparta'da deprem Kandilli açıkladı şiddeti kaç?

ISPARTA'da deprem oldu, Kandilli'den gelen son deprem haberlerine göre Isparta'da bugün saat 12.29'a şiddeti 3.3 olan bir deprem meyadana geldi.

Abone ol

ISPARTA'da deprem oldu, gelen son deprem haberlerine göre bugün Isparta merkezde saat 12.29'da şiddeti 3.3 olan bir deprem meydana geldi. Deprem Burdur'dan da hissedildi.

Kandilli'den gelen son deprem haberlerine göre Isparta'daki depremin şiddeti 3.3 olarak ölçüldü. Isparta merkezde meydana gelen deprem birçok ilçede de hissedildi.

ISPARTA'DA DEPREM OLDU ŞİDDETİ KAÇ?

ISPARTA deprem birçok ilçeden de hissedildi.

Korkutan depremin Isparta Merkez başta olmak üzere tüm merkez ilçelerde ve çevre illerde hissedildiği öğrenildi. Isparta'da depremin merkez üsstü Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkez Deregümü Köyü. Ve Burdur'un bir çok ilçesinden de hissedilen depremin şiddeti 3.2 olarak kayıtlara geçti. Artçı depremlerin de yaşandığı belirtilirken Akdeniz Bölgesinde bir yer hareketliliği gözleniyor.

Isparta'da depremin saati kayıtlara 12.29 olarak geçti. ABD verilerine göre ise şehir merkezi ve çevreden hissedilen depremin şiddeti 3.3 olarak duyuruldu. Derinliği ise 5.3 olarak belirlendi