BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
HABER /  GÜNCEL

Isparta hava durumu yoğun kar var

BURDUR hava durumu kar yağışı başladı etkisini arttırıyor. Meteoroloji son hava raporu tahminlerine göre Isparta'da kar yağışı bugün ve yarın yani 26 Ocak perşembe günü de devam edecek. mgm.gov.tr adresinde yayınlanan hava durumu raporuuna göre Isparta için kritik saat 15.00

Abone ol

ISPARTA hava durumu kar tekrar başladı meteoroloji son tahminleri güncelledi. Isparta'da dün başlayan kar yağışı sabah saatlerinde yer yer etkisini arttırarak devam ediyor. Bugün Isparta'da kar yağışı görülecek, yarın yani 26 Ocak Cuma günü ise kar yağışı etkisini azaltacak haftasonu Isparta'da sis ve puslu bir hava hakim olacak.

Rüzgarın; yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Marmara, Kuzey Ege ve İç Anadolu’nun batısında kuzey yönlerden Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına (50-70 km/sa) şeklinde, Güney Ege ve Batı Akdeniz’de Fırtına ve zaman zaman Kuvvetli Fırtına (50-70 km/sa zaman zaman 80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BU İLLERE KAR ALARMI: Mardin çevrelerinde görülecek olan yağışların, bu akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak yarın (Perşembe) il genelinde kuvvetli yağmur ve sağanak (30-60 kg/metrekare) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Karaman çevrelerinde görülecek olan kar yağışının gece saatlerinden sonra etkisini artırarak il genelinde yoğun (20-50 cm) olması beklendiğinden, başta İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan karayolunda yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.