BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31
HABER /  GÜNCEL

Altınların altından dram çıktı Müge Anlı bile şoke oldu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programda kayıp altınların sahibi aranıyordu. Bir taksici tarafından bulunan altınlar sahiplerine henüz kavuşmamıştı. Bir anne ve oğlunun kaybettiğini söyleyen taksi şoförü bile gerçekleri öğrenince şoke oldu. Kayıp altınların içinden dram çıktı!

Abone ol

İSTANBUL'da taksicilik yapan bir vatandaş örnek davranış göstererek arabasında bulduğu altınları sahiplerine teslim etmek istedi. Bir ev parası kadar olan altınların sahibi 4 gündür canlı yayında aranıyordu. Müge Anlı'ya katılan taksi şoförü öğrendikleri karşısında şoke oldu.

4 gündür aranan altın sahiplerinin kim olduğu belli oldu. Anne ve oğul olarak yaşayan ve İstanbul Beşiktaş'ta oturan ailenin dramı herkesi şoke etti. Şeker hastası olduğu konuşulan annenin yıllar önce emekli asker eşini kaybettiği ortaya çıktı. Aynı zamanda bir oğlu olan anne çok zor durumda yaşıyor. Paralarının kaybolduğunu fark eden fakat psikolojik sorunları olan oğlu tarafından evde bağlandığı ortaya çıktı.

Mimar Sinan Üniversitesi mezunu olan erkek çocuğun psikolojik sorunları var. Apartman görevlisi tarafından anlatılan bilgilere göre annesini evde bağlı tutuyordu. İçerisinin çöp olduğunu söyleyen apartman görevlisi kapıları açmadıklarını söyledi. 

OĞLU NEDEN BAĞLADI? Apartman görevlisi tarafından fark edilenlere göre oğlu annesini yatağa bağlamıştı. Yatağa bağlamasının nedeni ise annenin kendisini durup dururken yere atması.