BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

İspanyollar Cimbom'la dalga mı geçti?

G.Saray, ekonomik kriz içerisinde kıvranırken, İspanya'dan ilginç bir haber geldi. El Mundo Deportivo gazetesinin iddiasına göre, Barçalı yıldız Cimbom'a çok yakın...

Abone ol

MADDİ kriz nedeniyle ligin ikinci yarısına moralsiz başlayan Galatasaray için İspanya’dan gelen haberler şaşırtıcı nitelikte...

İspanya’da yayımlanan El Mundo Deportivo gazetesi, Galatasaray’ın, Barcelona’nın Fransız futbolcusu Giuly için bir süredir Katalan kulübüyle yürüttüğü görüşmelerde sona varıldığını öne sürdü. Gazete, Barcelona’da forma bulamaması nedeniyle Giuly’nin, Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığını ve düşünmek için sarı-kırmızılı takımdan süre istediğini yazdı.

El Mundo Deportivo ayrıca, Giuly için son dakikada Monaco takımının devreye girerek Galatasaray’ın teklifine ’çomak soktuğunu’ da savunarak, Guily için Galatasaray ile Monaco’nun kıyasıya mücadele ettiğini ve bu yüzden de fiyatın arttığını iddia etti.

Son sözü yine bu futbolcunun vereceğine dikkat çeken gazete, ibrenin Galatasaray’dan yana olduğunu, çünkü bu transferi bizzat Eric Gerets’in yürüttüğünü kaydederek, "Geçen sezon Robert Pires’ten umduğunu bulamayan Galatasaray, onun vatandaşı Giuly’ye gözünü dikti. Bunda mutlaka başarılı olmak zorunda" yorumunu yaptı.