BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

İspanyada Türkiye korkusu

2010 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ile eşleşen İspanya'dan ilk yorum

Abone ol

2010 Dünya Kupası elemelerinde 5. grupta Türkiye, Bosna Hersek, Estonya, Ermenistan, Belçika ve İspanya'nın eşleşmesiyle ilgili İspanyol basınında yapılan ilk yorumlarda, ''En zorlu rakip Türkiye'' denildi.

2010 Dünya Kupası grup eşleşmelerini değerlendiren Marca, ''İspanya şanslı bir kura çekti. Belçika krizde, Estonya, Ermenistan ve Bosna Hersek bizi zorlayabilir. Sadece en büyük gücü evinde, büyük taraftarı önünde oynadığı maçlar olan Türkiye, grup birinciliği yarışında İspanya için rakip olabilir'' görüşünü savundu.

AS gazetesi ise ''İspanya için en kolay grup'' ifadesini kullandı. El Mundo gazetesi de ''2010'a doğru İspanya için kolay seyahat'' başlığını atarak, ''Karşılaşacağımız en güçlü rakip Türkiye olacak'' ifadelerine yer verdi. El Mundo Deportivo gazetesi, İspanya'nın ''tehlikeli rakiplerinin Türkiye ve Belçika'' olacağını yazdı.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde oynanacak 2010 Dünya Kupası'nda İspanya Milli Takımı'nda en büyük değişiklik 2008 Avrupa Şampiyonası sonrasında takımdan ayrılacağını açıklayan teknik direktör Luis Aragones olacak.