BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.438,47
HABER /  SPOR

Yanalın yenilgi üzüntüsü

Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal, hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a sahasında 1-0 yenilen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın iki bölümünde de büyük çoğunlukta rakiplerine oranla daha kontrollü oynadıklarını belirterek, ''Takım yapısından kaynaklanan sorunlar yaşasak da takım olarak mücadeleye daha yatkın ve paylaşımları daha iyi yapan bizdik. Ama maçın hakkı bu değildi. Biz de son dakikada golü bulabilirdik'' dedi.

Artık önlerinde dönemi iyi kullanmak zorunda olduklarını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

''Tabii ki, saha sonuçları bu süreci moral açısından etkileyecektir. Bu süreçte de taraftarların gelecek adına beklentilerine cevap vermek için saha sonuçları önemli. Trabzonspor'un kadro yapısıyla son iki yılda geldiği nokta belli. Bunu iyi düşünmek gerek. Şu andaki kadrodaki futbolcuların dağılımı ve hedefleriyle Trabzonspor'un hedeflerini masaya yatırıp düşünmek gerek. Bu kadroyla oynamak ve tüm oyunculardan katkı almak durumundayız. Ofansif yönde rahat hareket edemiyoruz. Takımın dağılımı bu yönde değil. Bunu çözmek zorundayız.''