BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.396,14
HABER /  MAGAZİN

İsmail Türüt coştu

Karabük Kültür Sanat ve Sanayi Festivali'nde bu kez de şarkıcı İsmail Türüt damga vurdu.

Abone ol

Yazar Latife Tekin'in terkettiği Karabük Kültür Sanat ve Sanayi Festivali'nde bu kez de daha önce ismi Hrant Dink'in katillerine öven şarkı yaptığı iddiasıyla gündeme gelen şarkıcı İsmail Türüt damga vurdu.

KÖTÜ DÖVECEĞİM

Türüt, gazetecileri hedef alırken "Bu ülkenin insanlarının yüzde 99'u benim gibi düşünüyor. Şerefsiz gazeteciler var ya problem onlarla. Bir gün gazeteci döveceğim ama kötü döveceğim” dedi.

Anıt Park'ta konser veren Karadenizli türkücü İsmail Türüt'ü yaklaşık 3 bin kişi dinledi. Türüt gazetecileri hedef aldı. Üç sene önce yaptığı ‘Ortadoğu’ adlı şarkısının klibinin hiçbir televizyon kanalında yayınlanmadığını söyleyen Türüt, şöyle konuştu:

KAFALARINI KIRARIM

“Ben bu şarkıyı 3 sene önce yazdım ve söyledim. O zaman 7 bin YTL vererek klip de çektim ama hiçbir televizyon kanalı yayınlamadı. Hani para verip klip yayınlayan televizyon kanallarına para bile verdim, yine yayınlamadılar. Onlar elit insanlar, paraları götürürler. Onları Boğaz'da gördün mü dilleri tutulur ama köşelerinde yazarlar. Bunların teke tek kafalarını kırarım. Ben insan değil miyim, benim hakkım yok mu? Bir gün gazeteci döveceğim ama kötü döveceğim.”