BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41
HABER /  GÜNCEL

İslama ait ne varsa bu sitede

4 yıldan beri yayın yapan damlalar.org sitesi yayınından itibaren birçok kişinin ve sitenin islami kaynağı haline gelmiştir. Site sürekli güncellenmesiyle dikkat çekiyor.

Abone ol

İnternet'e "İslami portal" deyişini kazandıran bu site önemli gün-gecelerde ve belli periyotlarda güncellenmektedir. Sade tasarımı ve kolay ulaşılabilir linkleriyle islami alanda aranılan çoğu şeyin kolaylıkla bulunduğu bir sitedir.

damlalar.org sitesinin diğer sitelerden farkı ve özgünlüğü: Rahat ve göze hoş gelen tasarımı, çoğu belgenin ve yazıların kaynaklarıyla birlikte verilmesi, çoğu sitede bulunan link kirliliğini barındırmaması, sürekli güncellenmesi, herhangi bir gruba körü körüne bağlanmaması, diğer sitelerden fazla alıntı yapılmaması ve orjinal olması ve ziyaretçilerle bütünleşerek Rızayı İlahi yolunda insanlara iyilikleri gösterip kötülüklerden caydırmasıdır.

Sitemizden bazı link başlıkları:Kuran-ı Kerim ,Hadis-i Şerifler ,İlmihal ,Esmaûlhüsna ,Dua ,Alimler ,Dersler ,Kâbe-Mekke resimleri,Kabe Albümü ,Manzara Albümü ,Kutsal Emanetler ,Çanakkale ,Kıssalar ,İnanca Tuzak Sorulara Cevaplar,Meşhurlardan Espiriler ,Programlar-Mp3ler ,Hazır Cevaplar ,Sık Sorulan Sorular ,Site Tanıtımları ,Lûgat ,Linkler ... vb.

Ayrıca çoğu kişinin utanıp soramadığı gerek mahrem konuları gerekse de ilmihal konularını sitemizde bulabilirsiniz.

damlalar.org sitesi ziyaret edince müptelası olabileceğiniz ender sitelerden biridir. 


                                     damlalar.org.

ait