BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

İSLAM DÜNYASI GAZETECİ VE YAZARLARININ EN LERİ

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, çözüm süreci ile birlikte Türkiye’de silahların sustuğu, huzur ve kardeşlik ortamının oluştuğunu ifade etti....

Abone ol

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, çözüm süreci ile birlikte Türkiye’de silahların sustuğu, huzur ve kardeşlik ortamının oluştuğunu ifade etti.
Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği 2012 Yılının En’leri Ödülleri sahiplerini buldu. Mamak Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da katıldı. Tören İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. Seymenlerin bir gösteri sunduğu törenin açış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Şükrü Demir, derneklerinin, Türkiye’nin en yaygın meslek kuruluşlarından biri olduğunu vurguladı.
Eski Sağlık Bakanı Akdağ, törende yaptığı konuşmada, “Ne iş yaparsanız yapın insanı önceliyorsanız Allah da size muvaffakiyet verecektir" diye konuştu.
AK Parti hükümetleri döneminde sağlıkta büyük bir dönüşüme imza attıklarını anlatan Akdağ, bu dönüşüm başarısının altında, insana verdikleri değerin yattığını vurguladı. Çözüm sürecine de değinen Akdağ, "Türkiye’de son günlerde güzel gelişmeleri görüyoruz. Bugün Türkiye’nin sağlık açısından geldiği nokta bütün dünya ülkelerine model teşkil eden bir durumdadır. Ülkemizde huzur ve kardeşlik ortamı oluştu. Bugün Türkiye’de silahların sustuğu bir ortama geldik” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından 2012 yılının ’En’leri seçilenlere ödülleri verildi. Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ‘Yılın Bakanı’ ödülüne layık görülürken, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise Yılın Belediye Başkanı ödülünü aldı. Onur Ödülü’ne geçen yıl vefat eden Adürrahim Karakoç layık görülürken, siyaset dalında ödülleri Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüpoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ve CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal aldı. ’2012 yılının en iyi yapımcısı’ ödülüne ise “Can Veren Pervaneler” programıyla Hayati İnanç layık görüldü.
(İHA)