BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.450,53
HABER /  DÜNYA

İŞKUR’dan JİTEM açıklaması

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, JİTEM’in adının işsiz bir vatandaşın beyanı doğrultusunda kayıtlarına girdiği belirtilerek, “Yapılan in...

Abone ol

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, JİTEM’in adının işsiz bir vatandaşın beyanı doğrultusunda kayıtlarına girdiği belirtilerek, “Yapılan inceleme sonucunda söz konusu okulun varlığına rastlanmamış ve kurum kayıtlarından çıkarılarak gerekli düzeltme yapılmıştır” denildi.
İŞKUR’dan yapılan yazılı açıklamada, bazı yazılı ve görsel basında kurumlarına ait resmi web sitesinde Ankara Etimesgut Asgari JİTEM Terör Mücadele Harp Okulu’nun okullar listesinde yer aldığının ifade edildiği vurgulandı. Açıklamada, “Kurumumuz portalında iş arayan kayıtları beyan doğrultusunda yapılmaktadır. Belirtilen okulun adı işsiz bir vatandaşımızın beyanı üzerine kurum kayıtlarına girmiştir. Yapılan inceleme sonucunda söz konusu okulun varlığına rastlanmamış ve kurum kayıtlarından çıkarılarak gerekli düzeltme yapılmıştır. Kurumumuz yetkililerinin bu konuda şimdiye kadar herhangi bir basın ve yayın organına açıklaması olmamıştır. Kontrol sürecindeki aksaklığa ilişkin idari inceleme devam etmektedir” denildi.
(İHA)