BIST 9.984
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.432,54
HABER /  MAGAZİN

İskenderle öpüşen kızı öldürün

Kurtlar Vadisi’nin İskender Büyük’ü dizide kızı Funda'yı oynayan oyuncuyla öpüşürken yakalandı. Dizinin fanatikleri ayağa kalktı.

Abone ol

Kurtlar Vadisi’nin İskender Büyük’ü Musa Uzunlar’ın dizide kızı Funda’yı oynayan İpek Karapınar ile bir kafede öpüşürken kameralara yakalanması dizinin fanatiklerini ayağa kaldırdı.

FUNDA'YI ÖLDÜRÜN

Dizinin internet sitesine ’Funda’yı öldürün’ diye yorumlarda bulunan fanatikler, İpek Karapınar’ın senaryo gereği öldürülüp diziden ayrılmasını istiyor. Sezon finaline kadar senaryosu yazılmış olan dizide önümüzdeki sezon nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu.

İSKENDER BÜYÜK ÖPÜŞÜRKEN BÖYLE YAKALANMIŞTI

[PAGE]

Fox TV'de yayınlanan "Bizden Kaçmaz" kameraları, Musa Uzunlar'ı, dizide kızını oynayan tiyatrocu İpek Karapınar'la Nişantaşı'nda bir kafede dudak dudağa öpüşürken görüntüledi. 

Musa Uzunlar 50, aşk yaşamaya başladığı sevgilisi İpek Karapınar ise 25 yaşında. Tiyatro ve müzik eğitimi alan Karapınar, "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisine dört bölüm önce, transfer oldu.

Karapınar, dizide Musa Uzunlar'ın yani "İskender Büyük"ün kızı rolünde. Ömür Gedik yönetimindeki "Bizden Kaçmaz" kameralarının ortaya çıkardığı bu aşk, bakalım önümüzdeki günlerde dizide nasıl bir yankı uyandıracak.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]