BIST 10.471
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.438,59
HABER /  MAGAZİN

Işın Karacanın jartiyeri Beyazı şaşırttı

Işın Karaca yeni albümü için seksi pozlar çektirince Beyaz'ın diline düştü. Beyaz "bacağına sahip çık Işın" dedi.

Abone ol

CNNTURK'te 'Nası Yani?' programına konuk olan Işın Karaca, yeni albümü 'Uyanış'ın kartonetindeki resimleri 'biraz daha kadınsı ve seksapel' bulan Beyaz'a "Siz öyle mi görüyorsunuz?' dedi.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Işın Karaca'yı ilk defa bir resimde jartiyerle gördüğünü belirten Beyaz, "Ben ilk defa Işın Karaca'yı jartiyer modeliyle...Sahiden hoş. Bu da var diyorsun yani, bu da benim diyorsun yani?" diye konuştu.

Bu sözlere çok gülen Karaca, bir insanın içinde tek bir kişinin bulunmadığını söyleyerek "Bir kadının içinde bir kişi, bir erkeğin içinde bir kişi yok ki! Bir sürü kişilik var" dedi.

Beyaz'ın Karaca'ya yanıtı ise hem ekran başındakileri hem de kendisini çok güldürdü. Beyaz, "Var da bunu niye uzaktan çekmişler. Madem bu kişilik var, şöyle göbeğe dayayaydılar ya, (Kartoneti açıp ortasını gösteriyor) Şuraya bir yere" şeklinde konuştu.

Bu sözlere kahkahalarla gülen Işın Karaca, ilk albümünün kapak resminin, dans ederken etekleri açılınca çekildiğine gönderme yaparak "Baba bir bacaklarımı çekmiş. İki sene boyunca onu yok edinceye kadar bayağı bir yoruldum" dedi.

Bu olayı hatırlayıp, 'Uyanış' albümündeki fotoğrafların çekimi sırasında uyarıda bulunduğunu belirten Işın Karaca, "Uzaktan uzaktan çekin arkadaşlar. Bakın her şeyi gösteriyorum ama uzaktan çekin" dediğini söyledi.

Beyaz da bu sözler üzerine "Bacak da senin bacağın. Kafana nasıl sahip çıkıyorsan, bacağına da sahip çık yani. Arkasında dur bacağının. "Benim fikrim oydu, bacağım da bu' de" diyerek hem ekran başındakileri hem de Işın Karaca'yı çok güldürdü.