BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

İsimsizler 18.bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı herkes nefeslerini tuttu

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi İsimsizler dün yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. İsimsizler 17.bölüm yayınlandıktan sonra herkes yeni bölüm fragmanını merak ediyor. İsimsizler 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

Abone ol

Başarılı bir diplomat olan Fatih'in ülkesi için operasyonlara katılmasını konu alan İsimsizler, Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dün yayınlanan son bölümde nefeslerin tutulduğu İsimsizler'in 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler 17. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler'de Fatih ve ekibi Kudret'in sevkiyatını durdurabildi mi? İsimsizler dizisinin merakla beklenen 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İSİMSİZLER SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Fatih ve ekibi büyük bir pusuya düşürülmüştür. Aynı şekilde Kor Yakup ve adamları da saldırıya uğramıştır. Bu saldırıların arkasında Kudret ve içinde bulunduğu gizli örgüt vardır Kudret sınır ötesine büyük ve çok önemli bir sevkiyat yapacaktır. Bu sevkiyatı yönetmek için örgüt,  en güvendiği adamlarından birini dağdan şehre göndermiştir. İsimsizler'in çok yakından tanıdığı bu ismin aniden ortaya çıkmasıyla Fatih büyük bir şok yaşayacaktır.

Fatih, bu gelişmeler karşısında Kurmay'ın bütün itirazlarına rağmen müthiş bir karşı operasyona imza atacaktır. Dağdan gelen ve İsimsizler'in çok yakından tanıdığı kişi kimdir?  Kudret'in sınırları değiştirecek kadar önemli dediği sevkiyat nedir?