BIST 10.099
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.409,83
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 14.bölüm fragmanı Eylül Ali Asaf'ın teklifini kabul ediyor

Cuma akşamları Show Tv'nin güvendiği diziler arasında yer alan Kalp Atışı 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ali Asaf ve Eylül Kalp Atışı yeni bölümde aşklarını yaşamaya başlayacak. Kalp Atışı 14.yeni bölümde neler olacak? Kalp Atışı ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Abone ol

Başrollerinde Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın olduğu Kalp Atışı yeni bölüm fragmanında izleyenler nefesini tuttu. Ali Asaf, Eylül'e sırrını söylemek için bir kutu yaptı. Peki Ali Asaf gerçekleri Eylül'e söyleyecek mi? Kalp Atışı 14.yeni bölüm fragmanı tüm detaylarıyla internethaber'de.

Show Tv'de yayınlandığı günden itibaren geniş hayran kitlesine ulaşan Kalp Atışı'nın dün final yapacağı konuşuluyordu. 14.yeni bölüm fragmanını merakla bekleyen hayranları sosyal medyada dizinin final yapacağını iddia etti. Fakat bu iddialardan sonra Kalp Atışı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin hep birlikte Kalp Atışı 14.yeni bölüm fragmanını izleyelim:

KALP ATIŞI YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Kalp Atışı yeni bölümünde izleyenler yine nefeslerini tutacak. Ali Asaf ve Eylül arasında artık romantik anlar yaşanmaya başlar. Birbirlerine aşklarını itiraf eden ikilinin ise bir sırrı vardır. Ali Asaf, o sırrı açıklamak için bir kutu yapar fakat Eylül bunun evlilik teklifi olduğunu zanneder.