BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Işık ihlali yapan sürücü böyle kaza yaptı

Beşiktaş’ta ışık ihlali yapan bir otomobil, yoldan geçen bir ticari taksiye çarptı. Kaza da ticari taksinin müşterisi yaralanırken olay anı ...

Abone ol

Beşiktaş’ta ışık ihlali yapan bir otomobil, yoldan geçen bir ticari taksiye çarptı. Kaza da ticari taksinin müşterisi yaralanırken olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaza, dün öğle saatlerinde Balmumcu’da meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yapan bir sürücü yeşil ışıkta geçen ticari taksiye çarptı. Kaza sonucu aracın arkasında bulunan bir yolcu yaralandı. Yaralı yolcu kendi imkanlarıyla aracı terk etti. Bu sırada kazaya sebebiyet veren otomobilden de dumanlar yükseldi.

KAZA ANI KAMERALARA TAKILDI
Kırmızı ışık ihlali yapan sürücünün neden olduğu trafik kazası çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; kırmızı ışıkta bekleyen ticari taksi sürücüsü yeşil ışığın yanmasıyla aracını hareket ettiriyor. Bu sırada ışığa aldırış etmeyen bir sürücü ticari taksiye hızla çarpıyor. Görüntüler, kazada yaralanan taksideki müşterinin aracı kendi imkanlarıyla terk etmesi ile sürüyor. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı.
(İHA)