BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kavgayı ayırmak isterken öldü

Bursa’da aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada kan aktı. Kavgayı ayırmaya ç...

Abone ol

Bursa’da aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada kan aktı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi hayatını kaybederken, 6 kişi ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi’nde meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen ‘Kurt’ ile ‘Yücel’ aileleri Kurban Bayramı’nın ilk günü Yavuzselim kurban pazarında karşılaştı. İki aile pazarda sözlü tartışma yaşarken, olay büyümeden önlendi. Dün akşam ise Ulus Mahallesi Cami Caddesi’nde tekrar karşılaşan iki grup, bu sefer kavgaya tutuştu. Yaklaşık 60 kişi bıçak ve silahla birbirine saldırırken, ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri olay yerine çok sayıda ekip sevk etti. Kavgayı ayırmaya çalıştığı öğrenilen Harun Kurt, 3 yerinden bıçaklanarak, hastaneye götürüldü. Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ayrıca silah ve bıçakla yaralanan Alaattin Kurt, Şahabettin Kurt, Kezban Kurt, Resul Yücel, Salih Yücel ve Şebab Yücel ise Şevket Yılmaz, Muradiye Devlet Hastanesi ve Bahar Hastanesi’ne götürüldü. Polis ekipleri, iki aile arasında çıkacak olası bir kavgayı önlemek için yaralıları ayrı ayrı hastanelere götürdü ve hastane önlerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
(İHA)