BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.436,84
HABER /  DÜNYA

IŞİD'den emziren kadınlara korkunç işkence

IŞİD, kadın tugayı El Hansa içinde bazı kadınların bebeklerini halka açık yerde emzirmesinin önüne geçmek için o kadınların göğüslerini bir işkence cihazıyla sıkıştırıyor!

Abone ol

IŞİD her geçen gün işkence yöntemlerinde boyut atlıyor. İşkencede sınır tanımayan IŞİD bu kez bebeğini emziren kadınlara akıllara durgunluk veren bir işkence yöntemi uygulamaya başladı.

IŞİD'in kadın tugayı El Hansa'nın yaptığı işkenceler açığa çıktı. Kadın teröristler, bebeklerini halka açık yerde emziren kadınların göğüslerini 'ısıran' adı verdikleri bir işkence cihazıyla sıkıştırıyor.

BEBEĞİNİ EMZİREN KADINA KORKUNÇ İŞKENCE

IŞİD'in başkent ilan ettiği Rakka şehrinde görev alan kadın IŞİD militanlarının şeriat kurallarını halka işkence ederek uyguladıkları ortaya çıktı. Halka açık yerde bebeklerini emziren kadınlara, "ısıran" adı verilen ayı kapanına benzer üzeri çiviler kaplı bir aletle bastıran El Hansa militanları, kadınların göğsüne dayanılmaz bir acı uyguluyor. İşkencenin otobüs durağında bebeğini emziren bir kadına uygulandığı belirtildi.

isid-iskence.jpg

"ISIRAN MI İSTERSİN KIRBAÇ MI"

24 yaşında bir kadın ise çarşaf giymediği gerekçesiyle işkenceye maruz kaldığını açıkladı. Markette alışveriş yaparken El Hansa militanları tarafından tutuklanan kadın, işkence odalarına götürüldü. Militanlar kadına 'ısıran'ı mı istersin kırbacı mı diye sordu. 'Isıran'ın ne olduğunu bilmeyen kadın, bunun azaltılmış bir ceza olduğunu ve kırbaçtan korktuğu için 'ısıran'ı seçtiğini söyledi.

 isid-kadin.jpg

KESKİN DİŞLİ ALET İLE GÖĞÜS SIKIŞTIRILIYOR

Kadın militanlar bunun üzerine keskin dişleri olan metal aleti kadının göğsüne yerleştirip sertçe bastırdı. Acıdan bağırdığını söyleyen kadın işkence sonrası hastaneye götürüldü. Bu işkencenin uygulandığı tek kişi olmadığını belirten 24 yaşındaki kadın, "kadınlığının tamamen yok edildiğini" düşündüğünü açıkladı.

İşkenceye maruz kalan kişilerin ifadeleri 'ısıran'ın buna benzer bir işkence aleti olduğuna işaret ediyor.