BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  DÜNYA

IŞİD kaçarken cinsel haplarını unuttu

Kobani'den çekilen IŞİD elemanlarının bıraktığı malzemeler arasında esrar ve cinsel gücü arttırıcı maddeler bulundu. Üstelik bu uyuşturucu maddeleri Kur'an kılıflarında saklamışlar

Abone ol

Kobani'den çıkarılan IŞİD elemanlarının malzemeleri arasında uyuşturucu maddeler bulundu. Cephede savaşabilmek için uyuşturucu madde kullandıkları bilinen IŞİD militanları, aralarında cinsel gücü arttırıcı hapların da bulunduğu malzemelerini almaya fırsat bulamadı.

Kobani'den çekilen IŞİD elemanları geride çok çarpıcı malzemeler bıraktı. Peşmerge güçleri, IŞİD elemanlarının bıraktığı malzemelerin içinde uyuşturucu madde ve viagra buldu.

KUR'AN KILIFLARINDA SAKLAMIŞLAR

Buldukları uyuşturucu maddeleri kameralara gösteren Peşmerge güçleri "Kutsal kitabımız Kur'an'a saygısı olmayan bu adamların İslam diniyle de bir alakası yok. Uyuşturucularını Kur'an kılıflarında saklamışlar. Bir tarafta Kur'an diğer tarafta uyuşturucu" dedi.

YABANCI UYRUKLU MİLİTANLARI UYUŞTURUCU KULLANIYOR

IŞİD’in özellikle yabancı uyruklu mensuplarını savaş cephelerinde tutmak için uyuşturucu madde kullandığı defalarca basına yansıdı. Peşmerge güçleri Kobanê’den geri çekilen IŞİD mensuplarının malzelerininin arasında uyşturucu maddeye rastladı.

BasNews'in yayınladığı görüntülerde Peşmerge komutanı bulduğu malzemeleri göstererek, "Bir emirin malzemeleri arasında Kur'an, uyuşturucu ve haplar bulduk. Bunlar İslam değil" diye konuştu. Bulunan malzemeler arasında esrar, macun olan Tiryak ve çok sayıda uyuşturucu hapın yanı sıra Viyagra türü haplar da bulundu.