BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

IŞİD, amele toplar gibi terörist topluyor

Sadattin Tantan, kafa kesip, cami ve türbe bombalayan IŞİD terör örgütünün Türkiye'den 2 bin dolara militan topladığını söyledi.

Abone ol

Kafa kestiği, cami ve türbeleri bombaladığı görüntülerle son dönemin gündemine damga vuran terör örgütü IŞİD'in Türkiye'den eleman topladığı iddialarına bir yenisi daha eklendi. 

İddiaya göre IŞİD, Türkiye'den 2 bin-2 bin 500 dolar maaşla terörist topluyor ve onları Suriye ile Irak'ta savaştırıyor.

AMELE DEĞİL, TERÖRİST PAZARI KURDU

Yurt Partisi Genel Başkanı, efsane emniyetçi Sadettin Tantan, IŞİD terör örgütü saflarında savaşan Türklerle ilgili ilginç bir iddayı gündeme getirdi. IŞİD'in Türkiye'de "amele" değil "terörist" pazarı kurduğunu ifade eden Tantan, "Hükümetin halkla hiç ilgilenmediği belli. IŞİD, 2 bin, 2 bin 500 dolara Türk gençlerini amele gibi topluyor. Bunları hiç mi bilmiyorlar! Akılları nerede?" diye sordu.

YENİ VE BÜYÜK TEHDİT UYUŞTURUCU

Tantan, uyuşturucu patlamasının da yeni bir bela olduğuna dikkat çekti. Hükümetin gençlerle ve çocuklarla ilgili politikasının olmadığını anlatan Tantan, bundan da uyuşturucu baronları ve terör örgütlerinin yararlandığını ifade etti.