BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İşbaşaran'dan küfür için özür geldi!

Bir kaç ay önce başörtülü iki yazara Twitter'dan ettiği küfürlerle gündeme oturan Bağımsız Milletvekili Feyzi İşbaşaran özür diledi

Abone ol

İNTERNETHABER- Bir kaç ay önce başörtülü iki yazara Twitter'dan ettiği küfürlerle gündeme oturan Elazığ Bağımsız Milletvekili Feyzi İşbaşaran özür diledi.

Twitter'da hararetli üslubuyla tanınan Feyzi İşbaşaran geçen aylarda iki kadın yazara sinirlenerek küfretmişti.  adilmedya.com yazarı Emine Arslaner'in Twitter'deki özel mesaj kutusunu dolduran küfürlerin resmini çekerek deşifre etmesi ve hadisenin İnternethaber.com'da haber olması da milletvekilini oldukça rahatsız etmişti.
 
Bir süre sessiz kalan Milletvekilinin, sürpriz bir kararla küfrettiği başörtülü yazardan herkesin huzurunda özürdileyerek helallik istemesi şaşkınlık yarattı. Milletvekilini engellediği için yapılan özürden diğer arkadaşlarının bildirmesi üzerine haberdar olan Emine Arslaner; 'Mutluyum, mesaj yerine ulaşmış. İnşallah Yasemin arkadaşımızdan da özürdileyecektir' yorumunu yaptı.

Yapılan küfürlerin asıl muhatabı olan haberx.com yazarı Yasemin Vatandaş ise 'Öyle basit jestler yetmez. Telefon açıp özür dilemeli' dedi. Şimdi, Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın Yasemin Vatandaş'tan da özürdilemesi bekleniyor.

İşte Milletvekilinin özür mesajı: