BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,11
ALTIN 2.472,48
HABER /  GÜNCEL

İş yerlerine molotoflu saldırı

Mersin'de dükkanlara terör örgütü yandaşları saldırı düzenledi

Abone ol

Mersin'de bir alışveriş mağazası ile bir iş yerine terör örgütü yandaşlarınca molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda iş yerlerinde küçük çapta yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, bir mağazalar zincirinin Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan şubesine, gece geç saatlerde terör örgütü yandaşı olduğu sanılan maskeli bir grup tarafından molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda iş yerinin camları kırılırken, küçük çapta yangın çıktı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerince büyümeden söndürülen yangın, kısa sürede kontrol altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis, iş yeri önünde balta ve üzerinde kan izleri bulunan eldiven buldu.

2 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Şüphelilerden birinin yaralanmış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, kent genelindeki hastanelerde görev yapan görevlileri bu konuda uyardı. Bunun üzerine Mersin Devlet Hastanesi'ne elindeki kesik nedeniyle başvuran 2 kişi, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

ekran-resmi-2012-06-30,-1.49.54-pm.png

Öte yandan aynı saatlerde yine Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan Beyza Piliç adlı bir iş yerine de ses bombası atıldı. Saldırı nedeniyle bu iş yerinde de küçük çapta hasar oluştu. Bölgedeki güvenlik önlemlerini arttıran polis, her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

ekran-resmi-2012-06-30,-1.50.06-pm.png