BIST 10.320
DOLAR 32,22
EURO 35,11
ALTIN 2.466,89
HABER /  GÜNCEL

İş bulamayınca ölmek istedi

Bursa'da işsiz ve özürlü bir vatandaş, kaymakamlık ve belediyeden yardım alamayınca kendisini öldürmek istedi..

Abone ol

Bursa'nın Karacabey ilçesinde işsiz ve özürlü bir vatandaş, kaymakamlık ve belediyeden yardım alamayınca kendisini, eşini ve 2 çocuğunu eve kilitleyerek LPG gazıyla intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, sağır ve dilsiz olan 2 çocuk babası Naim Dursun, sabah önce kaymakamlığa ardından da belediyeye giderek yardım talebinde bulundu. İddiaya göre gittiği iki yerden de geri çevrilen Dursun, daha sonra nüfus cüzdanını belediye önünde atarak evine gitti. Esentepe Mahallesi Gaye Kooperatifi F Blok 3. kattaki evine gelen Dursun, evde bulunan eşi Mihriban ve biri 4, diğeri 6 yaşında olan 2 çocuğuyla birlikte kendisini eve kilitledi. Naim Dursun daha sonra evde bulunan mutfak tüpünü açarak odaya gaz salmak isteyince, eşi hemen polis ekiplerini aradı.

Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açamayınca hemen olay yerine bir çilingir getirildi. Polis ekiplerinin herhangi bir olaya karşı haberdar ettikleri itfaiye ve 112 acil ekipleri de olay yerine gelerek hazır bulundu. Kapı açılınca polis ekipleri binaya kalkanlarla girdi. Odada eşi ve 2 çocuğuyla birlikte koltukta oturur halde bulunan Dursun ve ailesi, 112 ekipleri tarafından Karacabey Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Evde polis ekiplerine derdini anlatmaya çalışan Naim Dursun'un, kaymakamlığa ve belediyeye giderek yardım talebinde bulunduğunu fakat geri çevrildiğini söylediği, "İşsizim, eşime ve çocuklarıma nasıl bakacağım?'' dediği öğrenildi.