BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,12
ALTIN 2.466,92
HABER /  GÜNCEL

Bakan Çelikin mutlu günü

Bakan Çelik, dün Van'a giderek yeğeni Fatih'in düğününe katıldı. Nikaha çok sayıda davetli katıldı.

Abone ol

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, dün Van'da yeğeninin nikahına katıldı. Çelik'in ağabeyinin oğlu Fatih Çelik ile Aysel Arvas'ın düğün törenleri Gevaş'taki Devlet Su İşleri (DSİ) 17. Bölge Müdürlüğü Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Törende genç çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Bu arada çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Van'da bulunan Milli Eğitim Bakanı Çelik, çeşitli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de iki büyük ordunun bulunduğunu söyleyen Bakan Çelik, “Birisi Silahlı Kuvvetler, birisi de kalemli kuvvetlerdir.” dedi. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik sözlerini şöyle sürdürdü:

“Polisimizi seviyoruz, askerimizi seviyoruz, halkımızı seviyoruz. Birbirimizi sevmek zorundayız. İşin özü, başı, sonu, sevgidir. Milli Eğitim teşkilatı kalemli kuvvetleri oluşturmaktadır. Memleketimizde çok güzel şeyler olmaktadır. Hükümet saat gibi çalışmaktadır. Silahlı Kuvvetler işinin başındadır. Polisimiz işinin başındadır. Tüccar, esnaf üretim rekoru kırmaktadır. Türkiye, yüzde yüz fazla büyümüştür.Türkiye, bölgesinde ve dünyada parlayan bir yıldız olarak gösterilmektedir.”